Titkár: +36/30/9-642-179 [email protected]
Oldal kiválasztása
Loading Map....

Időpont
2020.09.25
17:00 - 19:30

Helyszín
Klösz-műterem

Kategória


Surányi András elnök úr 2020. szeptember 25. (péntek) 17:00 órára Elnökségi ülést és Küldöttgyűlést hívott össze.

Az Elnökségi ülés meghívóját és napirendjét ide kattintva, a Küldöttgyűlés meghívóját és napirendjét pedig ide kattintva lehet elolvasni. Az elnökségi tagok és a küldöttek megjelenésére feltétlenül számítunk! Aki nem tud eljönni, kérjük, hogy meghatalmazottal képviselje magát. A meghatalmazás a meghívó végén található.

Határozatképtelenség esetén ugyanezen a helyszínen, ugyanezen napirendi pontokkal megismételt Elnökségi ülést és Küldöttgyűlést tartunk 2020. szeptember 25-én 17:15-kor, amely a megjelentek számától függetlenül jogosult érvényes határozatokat hozni az eredeti meghívóban megjelölt napirendi pontokban.

Az időpontokból látszik, hogy az Elnökségi ülést és a Küldöttgyűlést együtt tartjuk meg, hogy ne kelljen a beszámolókat kétszer előadni, meghallgatni. A tanácskozás nyílt, szavazni természetesen csak a helyi és szakmai csoportok által delegált küldöttek, az Elnökség és a Felügyelő Bizottság tagjai jogosultak!

Kérjük a kerületi és tematikus csoportok vezetőit, hogy amennyiben lehetséges, hozzák magukkal a 2019. évi beszámolójukat és röviden ismertessék!