Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

"Rózsák terei örömök"

szenterzsebetA romos állapotú neogótikus épület felújítása 1994-ben kezdődhetett meg, de még évekig eltarthat a hatalmas munka időigénye, valamint a pénz szűke miatt. A teljes külső felújítás megtörtént, s a belső, liturgikus térből 2002-ben elkészült a szentély rekonstrukciós munkája, valamint a két mellékoltári rész. Jelenleg a munkák a kereszthajóban folynak. Júniusban, a melegebb időjárás beálltával szeretnénk meghívni a Egyesületi tagokat, barátainkat, hogy tekintsék meg a már elkészült részeket. Annál is inkább, mert kerületi önkormányzati szervezésben, és a fővárostól is kapott anyagiak biztosításával megtörtént a körülvevő tér nagy részének parkosítása is, egy csinos kerítéssel megvédve a sajnos már tapasztalt rongálásoktól is, mind az épületet, mind a pihenőpadokkal is ellátott terecskét.

Előre jelzetten az épületlátogatásra június 14-én, 14 órakor kerülhetne sor. Kérjük azonban ellenőrizzék majd az időpontot a júniusi programajánlónál!

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .