Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Örökségvédelmi Támogatás 2017.

Budapest Főváros Önkormányzata (a továbbiakban: „Támogató”) 2017-ben 500 millió Ft-os keret összegben biztosít vissza nem térítendő támogatást, amely utófinanszírozással használható fel.

Támogató olyan munkák megvalósulását kívánja elősegíteni, amelyek az építészeti értékek megőrzésére irányulnak, és azokat az értékmegőrzéshez szorosan kapcsolódó felújításokat és állagmegóvási munkákat, amelyek az épületek rendeltetésszerű használatához szükségesek.

Társasházak pályázhatnak (nem tulajdonosok külön) a közös tulajdont érintő, értékmegőrző felújításra. Tetők, lépcsőház, lépcsőházi ajtó, ablakok, utcai kerítések (eredeti elemes vasbeton kerítésmezők), udvari melléképületek állagmegóvási (javítási) és felújítási munkáira.

Egyesületünk ellentételezés nélkül felajánlja segítségét azoknak a Társasházaknak, akik részt kívánnak venni az ÉPÍTÉSZETI ÖRÖKSÉGVÉDELMI TÁMOGATÁS 2017 pályázaton.

  • Pályázat benyújtása esetén az eredeti állapotot ismertető dokumentumok összeállítása – archív terv, archív kép, történeti leírás.
  • Kapcsolatfelvétel segítése tervezési jogosultsággal rendelkező építésszel.
  • A tervezési jogosultsággal rendelkező építész szakirányú vezetésével a kivitelezéshez szükséges partnerek megkeresése és ajánlataik értelmezése, közzététele a Tulajdonosok felé.

A pályázati kiírás teljes anyaga erre a linkre kattintva tekinthető meg.

Kérem, népszerűsítsék a tulajdonosi körben az alábbi információkat és küldjék meg levelünket közös képviselőjüknek.

Várjuk kérdéseiket, üdvözlettel:

Arlett Annamária
MÁV Telep Baráti Köre Egyesület /elnök
Tel.: +36 20 9467 358
E-mail: [email protected]

 

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .