Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Szüret a Svábhegyen a Jókai-kertben

A program első órájában a főszereplő: a szőlő. Felhordása, taposása Laborfalvi Róza (Saly Noémi) és Jókai Mór (Tóth Yózsi) irányítása mellett zajlik majd. Három órakor kezdődik a Szüreti Mulatság. Szórakoztatásunkról az óbudai Zwickl Mihály zenekara, a zsámbéki Lochberg Tánccsoport, Tauner Tibor óbudai nótafa, a Jókai Néptánccsoport, a Tamási Áron Általános Iskola és Két Tannyelvű Nemzetiségi Gimnázium sváb néptánccsoportja és kamarakórusa gondoskodnak. A műsort ingyen kínáljuk! Vendégeink a rendezvény támogatását szolgáló kóstolójegy megváltásával jogot szereznek, hogy megízlelhessék a Jókai-kertben újjászületett, egykor híres budai vörösbort: az ANNO a tavaszi nemzetközi kadarkaversenyen ezüstérmet nyert!

Fogyaszthatnak frissen préselt mustot s borkorcsolyának lila-hagymás zsíroskenyeret.
2017. október 13. (péntek) 14 órától 17 óráig Jókai-kert I XII. Költő u. 21.

Az esemény médiapartnere a BUDAPEST folyóirat

One Comment

  1. Kürti Attila Kürti Attila 2017.10.09

    Kedves Saly Noémi! Érdemes felvenni a kapcsolatokat a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségével, vagy egy bp-i borrenddel (Pl.Promontórium Borrend) a későbbiekre nézve.

    Tisztelettel

    Kürti Attila borlovag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .