Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

SZÜRET a SVÁBHEGYEN
(frissítve, fényképek!)

2018. OKTÓBER 5-én (PÉNTEKEN) 14 órától 17 óráig a Jókai-kertben (XII., Költő utca 21.)

Szeretettel hívják és várják Önt és kedves családját (rokonait, barátait, ismerőseit): a Kadarka Kör, Budapest XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata, a Svábhegyi Hagyományőrző Egyesület, a Duna Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, a Budapesti Városvédő Egyesület, a Kadarka Szalon, a Petőfi Irodalmi Múzeum, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum – és mindenek előtt Laborfalvi Róza (hétköznap Saly Noémi kadarnagysád).

A program első órájában a főszereplő: a szőlő.

Felhordása, taposása – s a műsor – Laborfalvi Róza (Saly Noémi) felügyelete mellett zajlik majd. Három órakor kezdődik a Szüreti Mulatság.

Szórakoztatásunkról az óbudai Zwickl Mihály sramlizenekara, a zsámbéki Lochberg Tánccsoport, a Tamási Áron Általános Iskola és Két Tannyelvű Nemzetiségi Gimnázium sváb néptánccsoportja és kamarakórusa, a Pesterzsébeti Német Nemzetiségi Gimnázium táncosai gondoskodnak.

[box] A műsort ingyen kínáljuk![/box]

Vendégeink a rendezvény támogatását szolgáló kóstolójegy megváltásával jogot szerezhetnek, hogy megízlelhessék a Jókai-kertben újjászületett, egykor híres budai vörösbort: az ANNO 2017 az idei nemzetközi kadarkaversenyen bronzérmet nyert! Fogyaszthatnak frissen préselt mustot s borkorcsolyának lilahagymás zsíroskenyeret.

2018. október 5. (péntek) 14 órától 17 óráig

AZ ESEMÉNY MÉDIAPARTNERE A BUDAPEST FOLYÓIRAT

  • Az esemény meghívóját ide kattintva le lehet tölteni és/vagy továbbítani.
  • A plakátot ide kattintva le lehet tölteni és/vagy szükség szerint továbbítani.

A csodálatos időben lezajlott, sikeres eseményen Tihanyi Károly kollégánk fényképezett:

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .