Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Meghívó
fotók kiállítására

Tisztelt  Városvédők !

A Magyar Fotográfiai Egyesület Budapest V. kerület Belgrád rakpart 17., V. emeleti galériájában betegség miatt történt lemondás következtében szabaddá vált az október 2 és október 28 közötti időszak.

Surányi András elnök úrral való megbeszélés alapján az a döntés született, hogy a jelzett időtartamban a Budapesti Városvédő Egyesület tagjai számára biztosítunk kiállítási lehetőséget.

A bemutatásra szánt keretezett, vagy keretezetlen fotókat szeptember 30-ig lehet leadni hétfői napokon 16-tól 18 óráig a fenti címen.

Fontos! A tervezett kiállítás témája kötetlen, tehát nem csupán épületeket, épületrészleteket, vagy városképi elemeket ábrázoló fotók adhatók be. Tájképeket, természetfotókat, portrékat, szociofotókat, aktképeket, zsánerfotókat és érdekes, izgalmas riportfotókat egyaránt szívesen látunk.

Szeretnénk komoly visszhangot keltő, és az ismétlési lehetőség révén hagyományteremtő kiállítást rendezni. Ennek egyik lényeges eleme a közönség elé tárt képkollekció fotóinak mérete. Alsó határ 18×24 cm. A képek zöme lehetőség szerint a kiállítási etalonnak számító 30×40 vagy 30×45 cm-es legyen. Ez az elvárás minden bizonnyal elgondolkoztató, ami a ráfordítandó anyagiakat illeti, de nem szeretnénk, hogy a kiállítás egy bélyeggyűjteményre hasonlítson.

Igény esetén segítünk a képek válogatásában, és tudunk szolgálni olyan laborok címével, ahol megbízható jó minőségben, elfogadható áron készítik el a kívánt nagyításokat. Fekete-fehér (monokróm) illetve színes képek egyaránt beadhatók. A darabszámról a várható aktivitás mértékének ismerete nélkül jelenleg nem születhet elfogadhatóan jó döntés. Alapelv, hogy szeretnénk számos alkotó minél több fotóját kiállítani.

A képek hátoldalán kérjük olvashatóan feltüntetni a fotó szerzőjének a nevét, és telefonos elérhetőségét!

A tárgyban érintett valamennyi városvédő barátunknak, és ezen belül a Fotós-csoportnak eredményes felkészülést, és emlékezetesen sikeres szereplést kívánok!

A Magyar Fotográfiai Egyesület elnöksége nevében tisztelettel: Mészáros Ödön titkár (+36/20/581-53-29)

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .