Press "Enter" to skip to content

ZOOM (katt ide a használathoz!)

Map Unavailable

Cím
Mindenki a saját gépén
laptopján, mobilján...Magyarország


Röviden a kapcsolódás módjáról:

A “Zoom meetingek” előtt mindig küldünk egy linket melyre kattintva lehet csatlakozni a jelzett időpontban a számítógépről, tabletről vagy telefonról.

Aki addig még nem használta a Zoomot, az első kapcsolódás során megjelenik egy ablak, hogy töltse le a Zoom futtatót és elindítva telepítse a szokásos módon.

A képernyőn rövid idő múlva megjelenik a Zoom konferencia oldala. Ha a „Join with video” feliratra kattintanak, rövidesen megjelenik a bejelentkező saját videó-képe. Látható lesz az előadók és a már bejelentkezettek képsora is. Ezekből összesen 12 fér fel a képernyőre. A többiek megszólalásukkal tűnnek elő a háttérből. Igyekezzen mindenki olyan fényt beállítani magára, hogy az árnyékok ne rajzolják át arcukat. Természetesen mód van arra is, hogy valaki csupán a hangjával legyen jelen.

A képernyő bal alsó oldalán van egy mikrofont és egy kamerát jelző ikon. A kamera mindenkinél maradhat bekapcsolva, de kérjük, hogy a mikrofon jelre kattintva, mindenki tartsa kikapcsolva, mert a megjelenítés hangvezérelt, minden zörej, telefon vagy közbeszólás feleslegesen belezavar az előadásba vagy a vitába. Ezért kérjük Önt, hogy csak akkor kapcsolja vissza a mikrofonját, ha szeretné átvenni a szót (illetve ha van moderátor és szólítja).

Erre a linkre kattintva részletes leírást találnak az itt leírtakról!

Jövőbeli események

 • Nincs esemény ezen a helyszínen
 • One Comment

  1. Kiss Réka Kiss Réka 2021.04.08

   Kedves jeney attila
   Kisobb is meg lehet nezni a koferanciat udv kiss reka

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .