Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Finisszázs a B17-ben

A Budapesti Városvédő Egyesület Fotóscsoportjának finisszázsa a tervek szerint zajlott, sikeresen lezárva a kiállítást, amely Budapest változásait mutatta be múltbeli és jelenkori fotók segítségével. Az eseményt 2024. szeptember 11-én, 17:00 órakor rendezték meg a Magyar Fotográfiai Egyesület műtermeiben.

Mészáros Ödön, a Magyar Fotográfiai Egyesület titkárának üdvözlő beszédét követően Surányi András, a leköszönt elnök, a Fotós Csoport vezetője mutatta be a kiállítást, majd Baliga Kornél elnök úr is szólt a megjelentekhez szerényen, mint a kiállítás egyik látogatója.

Az eseményen a látogatók nemcsak a kiállítást tekinthették meg, hanem beszélgethettek is az Egyesület új vezetőségével, akik beszéltek a jövőbeli tervekről, és hangsúlyozták a tagság megfiatalításának fontosságát. A rendezvény alkalmat adott régi kapcsolatok felelevenítésére és újak kiépítésére, miközben több ötletet vitattak meg a honlap, a levelezés és a kommunikáció megújításával kapcsolatban. A kiállítás látogatói különböző korosztályokat képviseltek, és inspiráló közösségi érzés alakult ki.

Többen önkéntes segítséget ajánlottak fel különböző területeken, például az irodai ügyeletekben való részvétel és a honlap szerkesztése kapcsán. Az esemény családias hangulatban zajlott.

A kiállítás jelentősége abban rejlik, hogy nemcsak múltunk emlékeit idézi fel, hanem reflektál a jelen kihívásaira és a jövő lehetőségeire is, Budapest történelmi és kulturális kontextusában. A látogatók egyfajta vizuális időutazás részesei lehettek, ahol a régi és új fotók segítségével közösen gondolkodhattak az Egyesület szerepéről Budapest jövőjével kapcsolatban.

Az eseményen készült fényképeket Tihanyi Károly kollégánknak köszönjük:

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .