Budapest templomai – XV. kerület (Fabó Beáta, Dénes Ildikó, Horváth Edina, Kovács Mária, Mayerné Lendváry Mária, Rosch Gábor)

1,500 Ft

Az olvasó a budapesti templomok történetét feldolgozó és bemutató sorozat huszonegyedik darabját tartja kezében. Szeretnénk a kiadványt minden olyan érdeklődőnek ajánlani, aki fogékonya főváros, esetleg szűkebb hazája történeti és építészeti értékei iránt és az egyházközségekhez tartozó hívőknek, hogy jobban megismerjék templomuk építésének történetét. A kiadványban a kerületben működő: katolikus, református, evangélikus, adventista, baptista és izraelita templomokat és gyülekezeti imaházakat mutatjuk be.

A történeti összeállítást a Budapesti Városvédő Egyesület Templomtörténeti Csoportja készítette. A csoport 1988 óta végzi ezt a munkát. A templomok előterében kifüggesztett, több nyelven megírt ismertetők jelzik főváros-szerte munkánkat, és képezik a könyv kiinduló pontját.

Elfogyott

További információk

Kiadás éve

Kiadás helye

Kiadó

Oldalszám

104

Szerző(k) vagy szerkesztő(k)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Budapest templomai – XV. kerület (Fabó Beáta, Dénes Ildikó, Horváth Edina, Kovács Mária, Mayerné Lendváry Mária, Rosch Gábor)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .