Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Belépés az Egyesületbe

Legyen Ön is a Budapesti Városvédő Egyesület tagja!

Magánszemélyeknek minimum 6,000 Ft/év, cégeknek minimum 10,000 Ft/év a tagsági díj, mellyel hozzájárulnak az Egyesület fenntartásához. A nyugdíjasokat nem szeretnénk megterhelni, ezért a tagdíjuk 3,000 Ft/év. A tagdíjat több részletben is be lehet fizetni akár postai csekken, vagy a 11705008-20092737 számú OTP bankszámlára történő utalással, természetesen a befizető nevének a feltüntetésével. (A legkényelmesebb megoldás az állandó megbízás, melyben a bankunkat arra utasítjuk, hogy évente egyszer (március 15-e előtt) utalja át a BVE bankszámlájára a tagdíjunkat.)

Itt kitölthető a belépési nyilatkozat, és kérjük, hogy azt postán küldje be vagy személyesen adja át.

Olvassa el alapszabályunkat!

[box]Vannak akik azt kérdezik, mi hasznuk van abból, ha belépnek az Egyesületbe? Ebből elsősorban az Egyesületnek van haszna, hiszen a tagdíj szolgál az BVE fenntartására. Ki kell fizetnünk a “lakbért”, az internetet, a könyvelőt, az egyetlen fizetett alkalmazottunkat, a titkárt. Évente nagyjából 700 ezer forint bevételünk van a tagdíjakból, csak az iroda (és a raktár) bérleti díja évente 960 ezer forint…

Nehéz megmondani, hogy haszon-e, hogy az Egyesület keretében részt lehet venni olyan kulturális programokon (és megszervezésükben) mint az Epreskerti esték, haszon-e találkozni sok-sok Budapestet szerető, azért aggódó honfitársukkal, haszon-e értesülni számtalan kiállításról, konferenciáról, melyre meghívnak bennünket, haszon-e részt venni a szakmai és/vagy a kerületi csoportok munkájában, rajtuk keresztül eljutni fényképezni például Steinhofba vagy akár csak egy-egy városi sétára… Úgy érezzük, haszon.[/box]

One Comment

 1. Halmy Péter Halmy Péter 2022.08.24

  Mindez nagyon szép. Kérdés azonban,hogy az Egyesület tesz-e valamit az ellen,h pl. egy épületet -amelyik megmentésre érdemes lenne – le akarnak bontani.

  Az ilyen épület szakmai,társadalmi,jogi ….stb.védelemre szorul.

  Sajnos helyrehozhatatlan kár -szerintem büncselekménynek kéne lennie – már többször előfordult.

  Üdvözlettel :

  Halmy Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .