Titkár: +36/30/9-642-179 [email protected]
Oldal kiválasztása

Belépés az Egyesületbe

Legyen Ön is a Budapesti Városvédő Egyesület tagja!

Magánszemélyeknek minimum 3,000 Ft/év, cégeknek minimum 10,000 Ft/év a tagsági díj, mellyel hozzájárulnak az Egyesület fenntartásához. A nyugdíjasokat nem szeretnénk megterhelni, ezért a tagdíjuk 1,500 Ft/év. A tagdíjat több részletben is be lehet fizetni akár postai csekken, vagy a 11705008-20092737 számú OTP bankszámlára történő utalással, természetesen a befizető nevének a feltüntetésével. (A legkényelmesebb megoldás az állandó megbízás, melyben a bankunkat arra utasítjuk, hogy évente egyszer (március 15-e előtt) utalja át a BVE bankszámlájára a tagdíjunkat.)

Itt kitölthető a belépési nyilatkozat, és kérjük, hogy azt postán küldje be vagy személyesen adja át.

Olvassa el alapszabályunkat!

Vannak akik azt kérdezik, mi hasznuk van abból, ha belépnek az Egyesületbe? Ebből elsősorban az Egyesületnek van haszna, hiszen a tagdíj szolgál az BVE fenntartására. Ki kell fizetnünk a “lakbért”, az internetet, a könyvelőt, az egyetlen fizetett alkalmazottunkat, a titkárt. Évente nagyjából 700 ezer forint bevételünk van a tagdíjakból, csak az iroda (és a raktár) bérleti díja évente 960 ezer forint…

Nehéz megmondani, hogy haszon-e, hogy az Egyesület keretében részt lehet venni olyan kulturális programokon (és megszervezésükben) mint az Epreskerti esték, haszon-e találkozni sok-sok Budapestet szerető, azért aggódó honfitársukkal, haszon-e értesülni számtalan kiállításról, konferenciáról, melyre meghívnak bennünket, haszon-e részt venni a szakmai és/vagy a kerületi csoportok munkájában, rajtuk keresztül eljutni fényképezni például Steinhofba vagy akár csak egy-egy városi sétára… Úgy érezzük, haszon.