Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

A hozzászólóknak

2009-05-07_122916Mindenek előtt megköszönjük azok bizalmát, akik megosztják az oldal olvasóival a véleményüket. Kérjük azonban, hogy hozzászólások megfogalmazásakor legyenek tekintettel arra, hogy minden itt megjelent információért, így a hozzászólásokért is felelősséggel tartozunk.

Nem csak a már megjelent cikkekhez és eseményekhez lehet hozzászólni, hanem korlátlan lehetőség van a saját témák, saját viták kezdeményezésére, bírálatra, dicséretre, élménybeszámolóra, kérdések feltevésére és megválaszolására. Ezt a Fórum oldalon a baloldali oszlopban lehet megtenni, akár regisztrálás nélkül is. Ez az oldal a Városvédők fóruma nevű Facebook-csoporttal van összekapcsolva, és így a legnagyobb közösségi oldal interaktivitását kínálja. Ez a Fórum oldal baloldali oszlopára vonatkozik csak.

Örülünk, a plasztikus fogalmazásnak, sőt nem árt bedobni egy-két követ a pocsolyába ha ettől felpezsdül az olvasók vére. Megengedhetetlennek tartjuk azonban a durva, trágár, sértő megjegyzéseket. Kérjük, hogy a hozzászólásokban ne az embert, hanem az általa képviselt gondolatot minősítsék, tartózkodjanak az ellenőrizetlen információk közlésétől, személyeskedéstől, önmaguk reklámozásától.

A fentiek betartásáról az oldal gazdái gondoskodnak, joguk és kötelességük, hogy sine ira et studio tompítsák, vagy töröljék az oldal jelzett szerkesztési elveit áthágó sorokat, gondolatokat.

Köszönjük a megértést, köszönjük a hozzászólásokat!