Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Az olvasóknak

readerEzt a weboldalt a Budapesti Városvédő Egyesület tagjainak informálására és a városvédelem iránt érdeklődőknek hoztuk létre. Ha jobbra az oldalsávon megadja az email címét, akkor a weboldal automatikus értesítést küld Önnek, ha új cikk jelenik meg. Természetesen bármikor leiratkozhat erről a szolgáltatásról. Ha nem érthető a regisztráció, akkor ide kattintva egy részletes leírást talál róla.

Nagyon fontos az oldalsávon a Közelgő események feliratú blokk, mely a várható, érdeklődésre számító  történésekre hívja fel a figyelmet. Bogárdi Iván kezeli, aki az ibogardi@gmail.com email címen érhető el.

Minden cikket kategorizálunk. Egy-egy cikk több kategóriában is megjelenhet. Az oldalsávban lekérdezhetők a cikkel kategóriák és a megjelenés időpontja szerint.

A jobb felső sarokban a nagyító ikonra kattintva kereshetünk a cikkek között. Miután a beírt szöveget egy Enterrel lezártuk, a program kikeresi azokat a cikkeket, amelyben a begépelt szöveg előfordul. (Ennél intelligensebb keresést is igyekszünk mielőbb lehetővé tenni.)

A cikkekhez általában engedélyezik a szerzők a hozzászólást. A hozzászóláshoz meg kell adni a nevet és az email címet. A névhez becenevet is írhat, ha inkognitóban szeretne maradni. A megjegyzések azonnal, moderálás nélkül megjelennek a cikkek után.

A cikk írója tetszőleges számú címkét is rendelhet a cikkéhez. A címke nagyon hasonlít a kategóriához. Ha egy oldalon egy vagy több címkét látunk, akkor valamelyik címkére kattintva megjelenik az összes cikk, amely hasonló címkével van megjelölve.

Egy cikk úgy is íródhat, hogy csak egy jelszó megadásával olvasható el. Ezek a cikkek nem publikusak, írójuk belső használatra szánta őket.

Ha valaki szeretné, hogy a hozzászólásai mellett megjelenjen a grafikus azonosítója – amit avatárnak neveznek – gravatárt (globális avatárt) hozhat létre. Ide kattintva található a beállításának módja.

Bármilyen észrevétele, ötlete, javaslata van, kérjük, hogy írja meg az alábbi címek valamelyikére, előre is köszönjük: