Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Epreskerti esték
ELHALASZTVA!

Kedves Városvédők, kollégák a Képzőművészeti Egyetemről és Barátaink! Ezévi húsvét közeli rendezvényünket, melyet április 18. csütörtökön 18:00 órai kezdetre terveztük, a pünkösdi időszakra kell áttennünk. A  kamarakiállítást, mely, mint mindig a Barokk Kálvária belterében kapott volna helyet, a műemlék épület erős nedvesedése miatt, a helyzet javulásáig el kell halasztanunk. Kiállítóinktól a Decsi Ilona-Kéri Imre művészházaspártól, akik maguk is a Képzőművészeti Főiskolán végeztek lassan fél évszázada, ezúttal kérünk elnézést. A mostanra komolyodott helyzetre Gálhidy művész úr hívta fel a figyelmemet, melyre a személyes szemrevételezésem következett. A nedvesedés folyamatos problémája és veszélyeztetője Terézváros legöregebb épületének és évek óta képtelenek vagyunk elérni, hogy ezen a tulajdonos Egyetem valamilyen úton-módon segítsen. E helyütt ajánlom fel újfent partnerségünket ezen a területen, akár a kármentés forrását pályázati úton történő megoldásához, akár egy megállapodás szerinti társadalmi munkával.

A pünkösdre áttett rendezvény, 2019. június 6-án, csütörtökön tisztán zenei lesz és a “piknik”-jellegre koncentrálunk. Természetesen idejében kiküldjük az új meghívókat.

Kollegiális üdvözlettel: Surányi András BVE elnök

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .