Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Epreskerti Esték
2019. ősz

A tizenharmadik éve megrendezésre kerülő Epreskerti Esték idei őszi programja a Barokk Kálvária körül és belterében a Budapesti Városvédő Egyesület Fotós Csoportjának kiállítása, melynek keretében laminált fotókat állítunk ki a Kálvária belterében, Terézváros építészeti múltját és jelenét illusztrálandó.

Köszöntőt mond Ráday Mihály örökös tiszteletbeli elnökünk, a kiállítást Mészáros Ödön, a Magyar Fotográfiai Egyesület titkára nyitja meg. Surányi András elnök úr lengyelországi kiállítása miatt nem tud részt venni az eseményen.

Az esemény a Kulturális Örökség Napjai és az Autómentes Nap idejére datálódik. Ez többek között a közlekedés miatt lehet fontos. (Autóval esetleg képtelenség odajutni, bár az Andrássy utat csak 21-22-én zárják le.)

A kiállításmegnyitó zenei kísérőprogramja Solymári Tímea gitárművész kiskoncertje. Elképzelésünk és eddigi hagyományaink alapján körülbelül 30 percet tesz ki a zenei program, melyet a művész meg-megszakít pár szóval a zeneművet magát ismertetve, illetve a zeneszerzőről is pár mondatot szólva.

A rendezvény helyszíne: Terézváros, Epreskert (a Magyar Képzőművészeti Egyetem campusa), Budapest, 1063 Kmety György u. 26-28.
A rendezvény időpontja: 2019. szeptember 19. csütörtök, 18:00 óra.

Az eseményre nem kötelező regisztrálni, de megköszönjük ha ide kattintva jelzi, hogy részt fog venni az eseményen.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .