Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Meghívó: Elnökségi ülés, Küldöttgyűlés

Kiegészítés:

  • Az Elnökségi gyűlésen csak az elnökség tagjainak kell részt venni. Ide kattintva olvasható, hogy kikről van szó. (Nem ártana a hiányzó adatokat kipótolni, hogy ne így nézzen ki…)
  • Kévés György alelnök úr várhatóan lemond, helyette új alelnököt kell választani. Ettől még a Kévés Stúdió Galériában lesz a két összejövetel.
  • A Közgyűlésen szavazásra a helyi és szakmai csoportok által delegált küldöttek, az Elnökség és a Felügyelő Bizottság tagjai jogosultak. (Lásd Alapszabály!)
  • Jeney Attila azért mond le az elnökségi tagságáról, mert különben nem lehet titkár. Már ha megválasztják. Az esetleg megüresedett helyére új tagot kell választani.

Ez úton tájékoztatom az Egyesület elnökségét és felügyelő bizottságát, hogy Ráday Mihály elnök úr Elnökségi gyűlést hívott össze 2017. május 17-én 16 órára. A további részletek ide kattintva olvashatók, illetve az érintetteket emailben is értesítettem.

Tájékoztatom továbbá az Egyesület tagságát, hogy Ráday Mihály elnök úr Küldöttgyűlést hívott össze 2017. május 17-én 18 órára. A további részletek ide kattintva olvashatók, illetve az érintetteket emailben, illetve akik elektronikusan nem érhetők el, levélben igyekeztem értesíteni.

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .