Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Fiatalok az Épített és Természeti Környezet Védelméért

Kedves Fiatalok, Pedagógusok és Szülők!

Napjainkban egyre fontosabbá válik, hogy megőrizzük kulturális és természeti örökségünket. A Ráday Mihály Város- és Faluvédő Szövetség által ismét kiírt “Fiatalok az Épített és Természeti Környezet Védelméért” című pályázat kiváló lehetőséget biztosít a 8-18 éves korosztály számára, hogy aktív részesei legyenek örökségünk megőrzésének.

A pályázat célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a helyi épített és természeti értékekre, és ösztönözze őket arra, hogy kreatív módon fejezzék ki kapcsolatukat ezekkel az értékekkel. Ez nem csak egy verseny; sokkal inkább egy eszköz, amely segít a fiataloknak felfedezni és értékelni azt a környezetet, amelyben élnek. Legyen szó festményről, fotóról, írásról vagy egy rövid filmről, minden alkotás egyedi módon tükrözi a fiatalok gondolkodását és érzéseit a körülöttünk lévő világról.

A pályázat továbbá remek lehetőséget kínál a fiataloknak, hogy fejlesszék kommunikációs és kreatív készségeiket, amelyek a jövőben is hasznosak lesznek számukra. A díjazott művek bemutatása és a részvétel a nyári táborban tovább ösztönzi a résztvevőket és elismeri erőfeszítéseiket.

Kérünk mindenkit, hogy vegyen részt ebben a pályázatban, és segítsen felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Együtt tehetjük szebbé és értékesebbé a világunkat!

A pályázati felhívás plakátja, mely nyomtatásra, sokszorosításra alkalmas:

View Fullscreen

A pályázati felhívás:

View Fullscreen

 

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .