Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Könyvbemutató a Pesterzsébeti Múzeumban

Sikeresen megrendezésre került az “Üdvözlet Erzsébetfalváról” című helytörténeti képes album bemutatója a Pesterzsébeti Múzeumban. Az esemény 2023. május 24-én, szerdán 17 órakor kezdődött, és nagy érdeklődést váltott ki főleg a helyi közösség körében.

Dr. Bősz Anett, főpolgármester-helyettes nyitotta meg az estét köszöntőjével, melyben megemlékezett arról, hogy mintaszerű a kapcsolat a Fővárosi Önkormányzat és a XX. kerület között. Arról is beszélt, hogy a Budapesti Városvédő Egyesület Pesterzsébeti csoportjának, mint a BVE egyik legaktívabb kerületi közösségének is szerepe van a kiadvány megszületésében.

A kiadványt a múzeumigazgató és a sorozat szerkesztője, D. Udvardy Ildikó mutatta be részletesen.

Szabados-Drótos Dorottya, Juan Sebastian Ortega Trejos hegedűművészek és Pollák Rita csellóművész csodálatos műsorral szolgáltak, mely emlékezetessé tette az estét a jelenlévők számára.

A megnyitót követően meg lehetett vásárolni a kiadványt, és egy kis parti keretében a megjelentek találkozhattak az alkotókkal, és természetesen megtekinthették a néhány hete megnyílt, “Üdvözlet Erzsébetfalváról” című állandó kiállítást.

Néhány bemutató oldal a kiadványból:

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .