Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

„Nézd, értünk szép ez a város, és nékünk…”

Az Egyház és Társadalom című online folyóirat Lehet-e? Fóruma az Állami Áruház című film egyik betétdalából vett fenti idézettel utalt arra, hogy mindenki azt hirdeti, hogy a főváros értünk, mindannyiunkért épül és szépül. Természetesen a közérdeket igen sok szereplő interpretálja: a Kormány, Budapest Főváros Önkormányzata, a befektetők, az idegenforgalmi-, sport és turisztikai tervek, az autóforgalom és a tömegközlekedés, valamint a régió fejlesztéséről készült távlati tervek. Az E&T október 30-án rendezett fóruma ebbe a sokszereplős érdekérvényesítést igyekezett kielemezni Buza Péter, Ráday Mihály illetve a másik oldalon Schneller Domonkos és Prőhle Gergely közreműködésével.

Kőszegi Ábel – aki az összejövetelt moderálta – felhívta a figyelmet, hogy nem lakossági fórumról van szó, nem a részletek a fontosak, hanem azt próbáljuk megérteni, a városvédők és a kormányzat szemszögéből, hogy működhet a főváros a jelen helyzetben…

A Fórum hanganyaga:

Meghallgatás/Letöltés

A Fórumon rögzített videó:

Tihanyi Károly fényképei:

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .