Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

A Podmaniczky-díjasok XII. Országos Találkozója (Frissítve!)

Sikeresen lezajlott a XII. országos találkozója, mely a Ferenczy István u. 12. falán elhelyezett emléktábla megkoszorúzásával vette kezdetét. Kutas László igényes emléktáblája előtt ez volt az első olyan összejövetel, mely Ráday Mihály nélkül zajlott le:

Köszönjük szépen Tihanyi Károly kollégánknak a fényképeket:

A koszorúzási ünnepség után a Háló S4 Kulturális Központban zajlott le a találkozó, majd a résztvevők meglátogatták a felújított Operaházat és a Magyar Zene Házát. Ha kapunk ezekről további anyagokat, igyekszünk itt publikálni.

A program:

11-11.30 óra: Podmaniczky Frigyesre emlékezünk a Budapest, V. Ferenczy István utca 12-ben álló szülőházánál és ünnepélyesen megkoszorúzzuk a Budapesti Városvédő Egyesület által elhelyezett emléktáblát.

11.40-12.40 óra: A Podmaniczky-díjasok kötetlen eszmecseréje a Háló Közösségi és Kulturális Központban (V. Semmelweis utca 4.)

13 óra: A nagy munkával felújított Magyar Állami Operaház megtekintése. Az épület bejárásáért személyenként 1500 Ft-ot kér az Operaház, kérem, ennek fizetésével mindenki számoljon.

Kérem, hogy részvételi szándékáról előzetesen értesítsen az alábbi címek egyikén.

 

Budapest, 2022. május 25.

 

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .