Barion Pixel
Press "Enter" to skip to content

Városvédő Szalon – egy új kezdeményezés

Mint a jobboldali oldalsávon olvasható, szeptember 24-én egy érdekes, szakmai konzultációra kerül sor. A részleteket az alábbi meghívóban és ide kattintva találják az érdeklődők. Ha valaki szeretne eljönni, kérjük, hogy a helyek korlátos száma miatt a [email protected] címre írt e-mailben jelezze. 

Ha valakinek nincs ideje vagy lemarad, online követheti az eseményt a Facebookon erre a linkre kattintva (mely természetesen csak az esemény időpontjában lesz aktív). Az összejövetelt videón rögzítjük, és szerkesztett formában ugyanitt elérhetővé tesszük.

Ha valakinek kérdése, észrevétele van, vagy ötlete, hogy mivel foglalkozzunk a továbbiakban, szintén a [email protected] címre írt levélben juttathatja el hozzánk. 

2020-ban a Városvédő Szalonnak az alábbi három időpontban lesz összejövetele, illetve a táblázat tartalmazza a 2021. évi, első félév tervezett időpontjait is.

2020.09.24.A Lánchíd
2020.10.22.Újraépíteni?
2020.11.26.Szervezés alatt
2021.01.28.A kisközösségek szerepe, lehetőségei
2021.02.25.Éghajlatváltozás a nagyvárosban a meteorológus szemével. Alkalmazkodás és védekezés.
2021.03.25.Zöld a városban: parkok, kertek, játszóterek.
2021.04.22.Utcabútorok
2021.05.27.Információs társadalom, Smart City

Az előadókat olyan intézményekből hívjuk meg mint a:

  • SzIE Tájépítészeti és Településtervezési Kar
  • Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Formatervező Tanszék
  • Óbudai Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar

Nagyon fontos, hogy az időközben felmerült közérdekű, tisztázandó kérdésekhez igyekszünk a programjainkat igazítani annak reményében, hogy az összejövetelek anyagát később egyfajta kordokumentumnak tekinthessük.

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .